Immagini

Duitse Staande Korthaar

Duitse Staande Korthaar

Original picture here

Welkom op de site van Kennel van Kallisto

Deze Korthaar van 18 maanden heeft een geweldige werklust en voor hair leeftijd al een mooie CV.Ze Liep de aanlegtest incontrato gevolg Goed, daarna de Derby 1e price en wist ook nog een EV raggio te halen bij een veldwerkwedstrijd.Dali è de eerste zelf getrainde Korthaar van de Goede voorjaagster.Met ondersteuning, kwamen Bazin en cane tot dit resultaat.

Dali è ook al ingezet bij de praktische Jacht.

De naam Kallisto (= allermooiste) komt uit de Griekse Mythologie. Kallisto era de mooie dochter furgone Koning Licaone. Zij jaagde graag en zo werd zij de hoofd-Nimf van Diana, de Godin van de Jacht. Kallisto beloofde haar om nooit te zullen trouwen.

Duitse Staande Korthaar

Original picture here

Hoe het incontrato Kallisto afliep Kunt u hieronder lezen.

Toen Zeus zich weer een keer verveelde en naar de Aarde keek, werd zijn Blik gevangen porta een mooie Nimf in het gevolg van Diana. Zeus kon zijn wellust niet langer inhouden, maar hij wist dat het moeilijk era de Nimf te verleiden, aangezien de Nimfen a Diana di gevolg Maagd moesten blijven. Toch Verzon piano hij een. Hij vermomde zich als Diana en Ging naar de Nimf punta, muoiono prima di andarci, uitrusten era. Zij, Kallisto, vermoedde niets, en op een zeker momento verkrachtte Zeus Haar. De arme Kallisto werd botto for Diana, en op een dag dat ze allemaal gingen Baden, zag Diana dat Zwanger Kallisto era, omdat ze Dikker stato geworden. Zé era zo Kwaad dat zij Kallisto wilde Straffen en hair veranderde in een birra. Zeus kreeg medelijden met de Nimf en maakte hair als birra onsterfelijk porta hair aan de hemel te plaatsen: de Grote Beer en hair Zoon Arkas werd de kleine birra. Diana wilde niet, dat birra uit Zou kunnen de Rusten als hij Onder de orizzonte era. Vandaar dat je de Grote Beer altijd Kunt zien.

Duitse Staande Korthaar

Original picture here

Duitse Staande Korthaar

Original picture here

Duitse Staande Korthaar

Original picture here

Comments are closed.